Atlantis Wok & Partycentrum in Almere

Atlantis Wok & Partycentrum
Archerpad 2
1324ZZ Almere
Telefoon: +31 (0)36 5344900


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 31 per persoon alles inclusief.*


Bij Atlantis Wok & Partycentrum kunt u Chinees, Wokrestaurant eten. Atlantis Wok & Partycentrum is gevestigd aan de Archerpad te Almere. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Onze Wok specialiteiten restaurant is zeer geschikt voor al uw bruiloft-, personeel- en familiefeest voor kleine en grote gezelschappen.

Meer informatie over Atlantis Wok & Partycentrum:

Restaurant Atlantis is met vijfhonderd zitplaatsen een van de grootste restaurants in Nederland, die werken met de traditionele wokformule.

Wokken is een eeuwenoude Chinese kooktraditie. Al tweeduizend jaar geleden kozen de Chinese kooplieden bij de eettentjes op straat allerlei soorten vis, vlees en groenten uit. Zij lieten de ingrediënten a la minuut bereiden in een grote pan met een hoog opvlammend vuur eronder.
Een restaurant waar de keuze letterlijk onbeperkt is en waar iedereen elke keer weer iets anders eet. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn.
Maar wie Wokrestaurant Atlantis in het prachtige recreatiegebied aan Het Weerwater betreedt, kan er maar beter op voorbereid zijn. Geen menukaart, geen obers die borden vol lekkers uit de keuken aandragen, maar een rondgang langs een enorm buffet vol rauwe ingrediënten wat de argeloze bezoeker te wachten staat. Een luttele minuut later glijdt een sissende creatie uit de wok op het, bord.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]