Wok King in Amsterdam

Wok King
Buikslotermeerplein 15
1025ES Amsterdam
Telefoon: 020 63 63 568


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 20 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 17 (onbeperkt)

Bij Wok King kunt u Chinees, Wokrestaurant eten. Wok King is gevestigd aan de Buikslotermeerplein te Amsterdam in de wijk Buikslotermeer. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden.

Meer informatie over Wok King:

Welkom in ons sfeervolle wokrestaurant 'WOKKING'.

We zijn verheugd om u in ons nieuwe wokrestaurant te verwelkomen.

Het Aziatische 'wokken' staat bekend om haar snelle manier van bereiden. Door het hoge vuur, worden de gerechten, letterlijk en figuurlijk in een handomdraai klaargemaakt. Door dit korte verhittingsproces van de ingrediënten blijven de smaken en vitaminen behouden, waardoor wokken niet alleen snel, maar ook lekker en gezond is!

Elke dag biedt onze wok-keuken een ruime keuze aan ingrediënten. Er zijn veel verschillende soorten vis, vlees, gevogelte en groenten waaruit u zelf de gerechten onbeperkt kunt samenstellen. Voor adviezen ten aanzien van samenstellingen kunt u altijd terecht bij één van de medewerkers die u kunnen wijzen op verrassende combinaties van de verschillende ingrediënten.

Bij 'Wokking' kunt u voor een vaste prijs per persoon zo veel laten wokken of tipan-bakken als u maar wilt! Ons aanbod van wok-sauzen staan rechts op de placemat voor u op een rijtje. Als u niet goed weet hoe u moet beginnen, dan hebben wij daarop links een aantal tips voor u. U kunt ook altijd één van onze medewerkers benaderen voor vragen.

Wanneer u een avondje uit wilt met familie, vrienden of zakenrelaties, dan biedt 'Wokking' hierin misschien uitkomst. Bij 'Wokking' kunt u altijd terecht voor een gezellig avondje 'wokken'. Ons restaurant is geschikt voor grote en kleine feestpartijen. Informeer dan naar de speciale groepsarrangementen. Hiernaast bieden wij ook dinercheques aan die u kado kunt geven. U hoeft zich tevens niet druk te maken om een parkeerplaats, want bij ons wokrestaurant is ruime gelegenheid om gratis te parkeren.

Prijzen

Wokmenu maandag t/m donderdag € 17,00 p.p.
Wokmenu vrijdag t/m zondag € 18,50 p.p.
Wokmenu op feestdagen € 18,50 p.p.
Kinderen tot 4 jaar gratis € Gratis
Kinderen vanaf 4 jaar t/m 8 jaar € 1 euro per levensjaar
Kinderen tot 11 jaar € 9,00 p.p.

* Alles exclusief drankjes en ijs en onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Prijzen niet geldig tijdens kerstdagen.


Openingstijden:

Maandag:16.30 - 22.30
Dinsdag:16.30 - 22.30
Woensdag:16.30 - 22.30
Donderdag:16.30 - 22.30
Vrijdag:16.30 - 22.30
Zaterdag:16.30 - 22.30
Zondag:16.30 - 22.30


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]