Wok & Partyrestaurant Atlantis in Arnhem

Wok & Partyrestaurant Atlantis
Hollandweg 6
6843VP Arnhem
Telefoon: 026-3831610


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 20 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 18

Bij Wok & Partyrestaurant Atlantis kunt u Chinees, Wokrestaurant eten. Wok & Partyrestaurant Atlantis is gevestigd aan de Hollandweg te Arnhem. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden.

Meer informatie over Wok & Partyrestaurant Atlantis:

Restaurant Atlantis met zeshonderd zitplaatsen een van de grootste wokrestaurants in Nederland, die werken met de tradionele wokformule. Wokken is een eeuwenoude Chinese kooktraditie. Al tweeduizend jaar geleden kozen de Chinese kooploden bij de eettentjes op straat allerlei soorten vis, vlees en groenten uit. Zij lieten de ingredienten a la minute bereiden in een grote wokpan met een hoog opvlammend vuur eronder.

Een restaurant waar de keuze letterlijk onbeperkt is en waar iedereen elke keer weer iets anders eet. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar wie Wok-restaurant Atlantis in Arnhem bezoekt, kan er maar beter op voorbereid zijn. Geen menukaart, geen obers die borden vol lekkers uit de keuken aandragen, maar een rondgang langs een enorm wokbuffet vol rauwe ingredienten. Luttele minuten later glijdt een sissende creatie uit de work op het bord.

Een ieder die in Zuidoost Azie is geweest, weet vast wel de eetkraampjes te herinneren die zo kenmerkend zijn voor dit deel van de wereld. Direct in de omgeving van de wereld- en uitgaanscentra's treft men ze in grote getale aan. De typische sfeer, het drukke geroezemoes, het gekletter van de wok door de kok en de geuren van de overheerlijke gerechten en exotische specerijen die de gasten van verre doen aantrekken. Bij deze eetkraampjes worden alle ingredienten uitgestald en de gasten hebben naast een ruime keuze uit vele soorten vis, vlees en groenten ook nog eens de mogelijkheid om deze te beoordelen op versheid en kwaliteit, voordat het genuttigd wordt.

Elk ingredient is uniek en geheel naar eigen smaak samen te stellen, en teven kunt u in eigen tempo nieuwe gerechten halen.


Openingstijden:

Maandag:16.30 - 22.30
Dinsdag:16.30 - 22.30
Woensdag:16.30 - 22.30
Donderdag:16.30 - 22.30
Vrijdag:16.30 - 22.30
Zaterdag:16.30 - 22.30
Zondag:16.30 - 22.30


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]