Wok Paradijs in Arnhem

Wok Paradijs
Velperplein 23
6811AH Arnhem
Telefoon: 026-3703012


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 22 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 21.8 (onbeperkt)

Bij Wok Paradijs kunt u Chinees, Wokrestaurant eten. Wok Paradijs is gevestigd aan de Velperplein te Arnhem. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden.

Meer informatie over Wok Paradijs:

Uitleg

De basis van het wokken is even simpel als doeltreffend. Iedereen kan zelf nemen wat hij of zij lekker vindt. Hierbij is het onze specialiteit dat de kok de gerechten bereidt die u zelf samenstelt uit de ingredienten. Ons advies hierbij is om van alles kleine hoeveelheden te nemen, omdat u zo vaak op kunt scheppen als u wilt voor een vaste prijs.

- Soepen
We hebben al twee soepen voor u klaarstaan. Een chinese tomatensoep en een dagsoep. U kunt dus een van deze soepen nemen of zelf een soep samenstellen. Het samenstellen van de soep gaat op de zelfde manier als de hoofdgerechten en onder hoofdgerechten kunt u de uitleg hiervoor vinden.

- Voor- en bijgerechten
Verder hebben wij ook al diverse warme voor- en bijgerechten voor u klaarstaan op de buffetten. Dit zijn vooral de bekende Chinees Indische gerechten. Met onder andere: bami, nasi en mihoen, sate, babi pangang, fu jong hai, gebakken banaan en miniloempia\'s. Verder zullen wij hier niet alles beschrijven, omdat de meeste dingen voor veel mensen al bekend zijn. Ook hebben wij friet, frikadel en aardappeltjes (voor de kinderen) op de buffetten klaar staan.

- Hoofdgerechten
De hoofdgerechten kunt u zelf samenstellen en vervolgens door de kok laten bakken op de mongotafel of laten wokken in een van onze acht sauzen. Hiervoor heeft u de keuze uit een grote diversiteit uit oosterse en westerse groenten en vlees en vissoorten.

De dingen die u lekker vind kunt u op een bord bij elkaar doen en vervolgens geeft u dit bord aan een van de koks. Hij zal uw ingredienten dan voor u wokken tot soep of in een van de acht sauzen, welke varieren van zoet tot zeer pikant. Of hij bakt het eten voor u op de mongotafel.

Beide manieren duren een paar minuutjes en dus kunt u zelf op uw eten wachten. Nu kunt u meteen zien hoe de kok uw eten bereidt.

- Nagerechten
Wij hebben diverse soorten fruit al voor u klaar staan op het buffet. Bovendien staan er ook diverse smaken ijs voor u klaar. Ook van dit alles kunt u nemen wat u wilt.

TIPS:
Neem iedere keer kleine hoeveelheden, u kunt zo vaak opscheppen als u wilt en zo kunt u zelf kijken en proberen wat u het lekkerst vindt.

Houdt de verschillende soorten vlees en vis gescheiden van elkaar. Dit geeft een betere smaak.

Stel het personeel vragen als u iets weten wilt. Zij zijn altijd bereid om u te helpen!


Openingstijden:

Maandag:12.00 - 22.30
Dinsdag:12.00 - 22.30
Woensdag:12.00 - 22.30
Donderdag:12.00 - 22.30
Vrijdag:12.00 - 22.30
Zaterdag:12.00 - 22.30
Zondag:12.00 - 22.30


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]