De Gouden Wok in Hazerswoude Dorp

De Gouden Wok
Frankrijklaan 2
2391PX Hazerswoude Dorp
Telefoon: +31(0)172-232463


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 21 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 17.5 (onbeperkt)

Bij De Gouden Wok kunt u Chinees, Wokrestaurant eten. De Gouden Wok is gevestigd aan de Frankrijklaan te Hazerswoude Dorp. U kunt gezellig in dit restaurant eten. De Gouden Wok bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden. Dit restaurant biedt plaats aan 400 gasten. Uw gastheer/vrouw De Heer Kuo maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: Ruime Parking.

Bijzonderheden:

Onbeperkt dineren ( Wokken ) tegen een vast bedrag

Meer informatie over De Gouden Wok:

Het RESTAURANTCONCEPT van de Gouden Wok is gebaseerd op de zogenaamde straatkeuken die al sinds mensenheugenis in Azie bestaat. Deze straatkeuken vindt men vooral in China, Hong Kong, Thailand, Singapore, Japan en Indonesie.


DE AZIATISCHE KEUKEN
Door het ideale klimaat waren de straatkeukens vroeger in de regel te vinden in de onmiddellijke nabijheid van de markten waar de dagverse seizoengebonden produkten zich perfect leenden voor de bereiding van de meest veelzijdige gerechten die de Aziatische keuken biedt. De aldus ontstane eetcultuur, de vele combinaties en variaties die er mogelijk zijn maakt dat de Aziatische keuken nooit verveeld en veruit de populairste keuken ter wereld genoemd mag worden.SMAKEN EN PRODUKTEN COMBINEREN
Het geheim om optimaal van de eerdergenoemde eetcultuur te genieten zit verscholen in het feit dat wij uzelf dagverse produkten laten combineren met ingredienten en kruiden om deze vervolgens door de keukenchefs razendsnel te laten WOKKEN aan de woktafel. Wokken betekent op hoog vuur met enorme hitte en grote snelheid roerbakken, waardoor alle vitamines en natuurlijke smaken behouden blijven. U kiest een saus uit naar keuze en dan..genieten, zoveel u wilt tegen een vasstaand tarief. U kunt de gang van zaken vergelijken met een lopend buffet met dien verstande dat alle gerechten door onze chefs direct, dus a la minute voor uw ogen bereid worden, nadat u zelf de uitgekozen produkten en ingredienten aan hen overhandigd hebt.HET MENU
Het traditionele menu verloopt niet zoals u gewend bent bij onze gewaardeerde collegas, u probeert en eet allerlei wok-combinaties zoveel u wilt, dus onbeperkt blijven genieten van al de uitgestalde heerlijkheden tegen een vaste prijs. Het zelf kunnen samenstellen van uw diner geeft de atmosfeer een levendig beeld van vrolijk lachende en plezier- makende gasten en is voor u als gast de ultieme eetervaring.


Vanzelfsprekend wokken de Chefs ook voor de kleintjes aangapast lekkers.


Openingstijden:

Maandag:17.00 - 22.00
Dinsdag:17.00 - 22.00
Woensdag:17.00 - 22.00
Donderdag:17.00 - 22.00
Vrijdag:17.00 - 22.00
Zaterdag:17.00 - 22.00
Zondag:17.00 - 22.00


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]