Happy City in Oostelbeers

Happy City
Andreasstraat 10
5091BD Oostelbeers
Telefoon: 013 - 51 41 237


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 21 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 18.5 (onbeperkt)

Bij Happy City kunt u Chinees, Japans, Wokrestaurant eten. Happy City is gevestigd aan de Andreasstraat te Oostelbeers. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Chinees, Japans, Wokrestaurant eten afhalen. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden.

Meer informatie over Happy City:

In het kort:
Bij Happy City kun je ook suikervrij en calorie-arm (sonja Bakker, montignac etc) eten. Dit wel natuurlijk op aanvraag. Verder is er een gastvrouw die je hartelijk ontvangt en je de weg wijst. Het restaurant biedt aan ongeveer 210 personen plaats en heeft een zeer ruime parkeergelegenheid. Het biedt zelfs plaats aan touringcars. Het restaurant is gelegen aan een provinciale weg maar je hebt door de goede isolatie geen last van het verkeer.

-----

Prijzen:

Doordeweeks kunt u kiezen voor all inclusive eten en drinken (2,5uur) 21,--.

Vrijdag en Zaterdag 24,-- all inn.

Zondag 18.50 excl drank. Dan kunt u zo lang blijven zitten als u wilt.

-----

Wokken bij Happy City

Wokken is een eeuwenoude Chinese kooktraditie. Door de korte bereidingstijd in de wok blijven vitamines, geur, smaak, structuur en kleur optimaal bewaard. U kiest zelf de
dagverse ingrediënten uit, loopt langs het buffet en maakt u uw keuze. Vele soorten groenten, vlees en zeeproducten waaruit u zelf uw ideale combinatie kunt maken en dat allemaal naar uw eigen wensen. Dat is toch heerlijk! En natuurlijk gezond, licht verteerbaar ! Nadat u uw ingredienten bij elkaar hebt, overhandigt u uw creatie aan onze kok en kijkt rustig toe hoe het gerecht wordt bereid.
Teppanyaki, de heerlijke japanse bakplaat bij Happy City!

Naast het Wokken hebben wij een de 'Teppanyaki' ofwel de Japanse bakplaat.
De bereidingswijze is niet te vergelijken met het wokken. Heerlijks stukken biefstuk, zalm filet of sliptong, maar ook gamba's, lamskotteletten en heerlijke karbonades behoren tot dit overheerlijke buffet assortiment. Voor ieder wat wilt. Bereid op de speciale Japanse bakplaat met japanse ingredienten is uw eigen samengestelde creatie in een korte tijd veranderd tot een heerlijke japanse schotel. Uiteraard kunt u het bakken op de bakplaat afwissellen met het wokken, dus overheerlijke keuzes genoeg en dat allemaal naar uw eigen wensen.


Openingstijden:

Maandag:16.00 - 22.00
Dinsdag:
Woensdag:16.00 - 22.00
Donderdag:16.00 - 22.00
Vrijdag:16.00 - 22.00
Zaterdag:16.00 - 22.00
Zondag:16.00 - 22.00


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]