Chung Ching in Rotterdam

Chung Ching
Straatweg 107
3054AC Rotterdam
Telefoon: 010 4223040


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Chung Ching kunt u Chinees, Wokrestaurant eten. Chung Ching is gevestigd aan de Straatweg te Rotterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Chung Ching:

Chung Ching restaurant restaurant biedt u meer dan alleen de Chinese ŕ la carte. In onze restaurants maakt u kennis met de geneugten van de Chinese, Oriëntaalse Wok en Japanse keuken. Elke keuken kent haar eigen specifieke smaken en gerechten. Uiteraard worden alle specialiteiten met veel zorg en vakmanschap door onze chefs bereid.

á la Carte
De kaart van ons Chinees restaurant brengt de smaken van Kanton, Peking, Szechuan en Shanghai samen. Uiteraard geniet u van alle specialiteiten die deze unieke keukens u bieden. De Peking eend kent u ongetwijfeld. Maar wat dacht u van visgerechten uit Shanghai, het zwaluwnest van Kanton of de paddestoelengerechten van Szechuan? Natuurlijk staat er ook Babi Pangang op de kaart, want genieten staat bij ons voorop. Dus of u nu gaat voor de culinaire hoogstandjes of lekker ontspannen wilt eten met vrienden of familie... bij Chung Ching kunt u altijd terecht.

Oriëntaalse wok buffet:
Hele week door is de Chung Ching Oriëntaalse wok buffet gelegenheid voor mensen die van een geheel verzorgde avond willen genieten, want dan vindt u de Oriëntaalse wok buffet plaats in ons restaurant. Elke avond is bij uitstek geschikt om tegen een gunstig tarief in een sfeervolle ambiance een onvergetelijke avond te hebben.

Oriëntaalse wok buffet is geschikt voor een gezellig avondje uit met zijn tweeën, maar ook voor een feestelijke avond met een groter gezelschap.

(Reserveer tijdig voor deze avonden om teleurstelling te voorkomen.)

Catering:
Ook ten behoeve van party's op locatie streven de koks de hoogst mogelijke kwaliteit na. Exact naar uw wens kunnen gerechten voor cateringdoeleinden bereidt worden. Chung Ching Catering kan op verzoek volledig zorgdragen voor de enscenering van het gebeuren.

Natuurlijk is het mogelijk om in overleg een uniek buffet samen te stellen dat exact aansluit op uw wensen en besteedbare budget.

Feesten en bijeenkomsten bij Chung Ching:
Feestelijke- of zakelijke bijeenkomsten is pas optimaal indien de organisatie ervan in een perfecte balans is. Alle ingrediënten dienen goed gedoseerd en op de juiste momenten toegevoegd te worden om een perfecte bijeenkomst te organiseren.

Chung Ching kan elke bijeenkomst creatief vormgeven, of het nu gaat om 5 of 200 personen, onze unieke inrichting en culinaire arrangementen staan borg voor een perfect verzorgd evenement. Samen met u zorgen wij voor de perfecte bijeenkomst die u voor ogen staat, rekening houdend met uw specifieke wensen en verlangens. Wat dacht u van de positieve impact die uw originele keuze zal hebben op uw gasten?

Hebt u concreet plannen om een speciale gelegenheid op onvergetelijke wijze te vieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De directie “Chung Ching & Kyoto”


Openingstijden:

Maandag:14.00 - 23.00
Dinsdag:14.00 - 23.00
Woensdag:14.00 - 23.00
Donderdag:14.00 - 23.00
Vrijdag:14.00 - 23.00
Zaterdag:14.00 - 00.00
Zondag:14.00 - 01.00


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]