Rosarium Wokrestaurant Westbroek in Scheveningen

Rosarium Wokrestaurant Westbroek
Kapelweg 35
2587BK Scheveningen
Telefoon: +31 (0)70 3546072


Klanten geven dit restaurant een score van: 59% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 27 per persoon alles inclusief.*


Bij Rosarium Wokrestaurant Westbroek kunt u Chinees, Wokrestaurant eten. Rosarium Wokrestaurant Westbroek is gevestigd aan de Kapelweg te Scheveningen. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Uniek gelegen in één van Europa's mooiste parken.

Meer informatie over Rosarium Wokrestaurant Westbroek:

Ons Rosarium Wokrestaurant Westbroekpark met riant en zonnig terras, ligt uniek in het park en biedt u een direct uitzicht op het Panoramahof, waar alle met goud bekroonde rozen pronken. In deze uiterst representatieve omgeving, bieden wij u het gehele jaar door, in de intieme entourage van ons sfeervolle restaurant, vele mogelijkheden om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Voor uw lunch of diner heeft het Rosarium Wokrestaurant Westbroekpark een oriëntaals georiënteerd wokbuffet, een keur aan dagverse producten als zeedelicatessen, vlees, gevogelte en groenten. Stel naar eigen smaak uw gerechten samen en in uw bijzijn bereid één van onze topkoks uw gerechten.

Rosarium Wokrestaurant Westbroekpark is dé ideale accommodatie, om alle mogelijke festiviteiten te vieren, zoals bijvoorbeeld een jubileum, receptie, huwelijksfeest of familiediner, voor zowel kleine als grote party's.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]