Wok House in Vlaardingen

Wok House
Liesveldviaduct 1
3131CN Vlaardingen
Telefoon: 010-4356140


Klanten geven dit restaurant een score van: 64% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 30 per persoon alles inclusief.*


Bij Wok House kunt u Chinees, Mongools, Szechuan, Wokrestaurant eten. Wok House is gevestigd aan de Liesveldviaduct te Vlaardingen. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 250 gasten. Uw gastheer/vrouw Fung en Nancy maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: Voldoende, gratis uitrijkaart Liesveldgarage..

Meer informatie over Wok House:

Welkom bij Wok House
We nemen u mee naar het Verre Oosten?
? u loopt langs de vele eetkraampjes, ruikt de geur van de heerlijke gerechten, hoort het drukke geroezemoes en het gekletter van de wok. U heeft trek en wilt eten. Niet te zwaar en niet te licht, gewoon subtiel en toch apart. Saté?
Of toch verse vis? ? Lekkere salade, fruit ? het kan allemaal! De keuze is aan u, of u nu wel eens in het oosten van de wereld bent geweest of niet, het maakt niet uit, reizen hoeft niet meer ? Uw eigen 'wok avontuur' kunt u nu bij "Wok House" ervaren, midden in het hart van Vlaardingen!

Geschiedenis
Fung en Nancy Man zijn in 1985 in Rotterdam (Schiebroek) begonnen met restaurant Happy Palace. Hun motto luidt: "Dineren in een sfeervolle ambiance met een persoonlijke bediening". Een gast voelt zich ook écht een gast bij Fung en Nancy. Maar wat voor hen nog belangrijker is: kwaliteit blijven leveren tegen een redelijke prijs. Zij merkten dat deze formule aansloeg bij hun gasten. De klandizie kwam zelfs uit andere steden en dorpen. Hun klantenkring groeide, en in 1990 gingen ze uitkijken naar een iets groter pand: Happy Palace te Schiedam was 'geboren'. Hun trouwe gasten 'verhuisden' met hen mee. Wegens groot succes werd er in 2003 uitgekeken naar een nog groter pand. Hun oog viel op hun huidig restaurant in Vlaardingen: "Empire Palace". Empire Palace heeft derhalve al meer dan 20 jaar ervaring met de Chinese kookkunst en het heeft zich gedifferentiëerd van andere restaurants door uitsluitend kwaliteitsgerechten te maken. Hiermee heeft het naamsbekendheid gekregen in Schiedam, Vlaardingen en verre omstreken. Wat begon als een klein restaurant met maar 40 plaatsen is inmiddels gegroeid tot een groot, maar toch zeer gezellig restaurant met meer dan 200 plaatsen.
In 2005 vonden Fung en Nancy dat het weer tijd werd voor iets nieuws. Er werd grondig verbouwd en het restaurant werd met 50 plaatsen uitgebreid. De belangrijkste verandering is dat het wok concept werd toegevoegd aan de bestaande á la carte specialiteiten. Daarom heet Empire Palace sindsdien "Wok House".

Zoals Confucius zei:
" Eten is een van de belangrijkste vorm van sociaal verkeer..."


Restaurant
Of u nu een intiem en romantisch diner voor twee wilt, of een feestelijk diner voor 250 gasten, Wok House is de perfecte locatie. Het restaurant biedt een scala aan mogelijkheden. Wanneer u door onze deuren komt wordt u behandeld als een eregast en kunt u heerlijk genieten van een perfect avondje uit. Uw bezoek aan ons specialiteiten restaurant is steeds weer een fascinerende ontdekkingsreis. Onze chefkoks beheersen het hele oeuvre van de verfijnde Oriëntaalse kookkunst. Ze laten uw smaakpupillen genieten van de gerechten uit Kanton, Sichuan en Mongolïe.
Klik op "Wokken" voor meer informatie

Ons restaurant is invalide vriendelijk zodat iedereen kan genieten van ons wok concept.


A la carte
U heeft geen zin om te wokken? In ons sfeervolle restaurant kunt u uiteraard ook á la carte genieten van onze specialiteiten uit Kanton, Sichuan en Mongolië. Of wilt u toch liever dichter bij huis blijven en kiezen voor een overheerlijk biefstuk van de haas met patat? Het kan allemaal bij 'Wok House', waar service, kwaliteit en gezelligheid vooropstaan.
Uw bezoek aan ons specialiteiten restaurant is als een steeds weer fascinerende ontdekkingsreis, want onze meesterkoks beheersen het gehele oeuvre van de verfijnde Oriëntaalse kookkunst.

Entertainment
Elke zaterdag en zondag is er bij ons een pianist te gast die voor de entertainment zorgt. De muziek maakt het avondje uit helemaal compleet.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]