Wok Planet in Waalwijk

Wok Planet
St. Jansplein 51
5141GS Waalwijk
Telefoon: 0416-650556


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Wok Planet kunt u Wokrestaurant eten. Wok Planet is gevestigd aan de St. Jansplein te Waalwijk. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Wok Planet:

In het centrum van het altijd gezellige Waalwijk, ligt Show Cooking restaurant Wok Planet. Die staat voor een locatie bij uitstek om u met overheerlijke culinaire wokgerechten kennis te laten maken in een fraaie en gezellige ambiance. We beschikken over 2 verdiepingen, elk met een eigen wokeiland.

Beslist een restaurant dat garant staat voor gezellige feesten, jubilea, recepties en alle andere redenen die u heeft om een leuk en fijn feest te organiseren. Of gewoon met familie, vrienden, kennissen of collega’s heerlijk en ontspannen te eten.

Kinderen die even wat anders willen, kunnen genieten van een fraai ingerichte speelhoek. En wilt u tijdens de maaltijd even onderuit zakken? Geen probleem, er is een loungeruimte. Met televisie. Maar het genieten van heerlijk vers bereid voedsel staat voorop.

Geniet van het door uzelf samengestelde gerecht! De door u uitgekozen gerechten worden op zeer origineel Aziatische wijze door onze koks in de wok of op de bakplaat bereid.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]