Asia Plaza in Wageningen

Asia Plaza
Hoevenstein 217
6708AJ Wageningen
Telefoon: 0317 - 450055

Klanten geven dit restaurant een score van: 64% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Asia Plaza kunt u Chinees, Japans, Wokrestaurant eten. Asia Plaza is gevestigd aan de Hoevenstein te Wageningen. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Asia Plaza:

Welkom bij Asia PlazaDe Chinese keuken behoort tot de fijnste keukens ter wereld. Door de grootte van het land en als gevolg daarvan de aanwezigheid van vele volkeren met hun eigen culturen, klimatologische afhankelijkheden en regionale voedselbronnen kan men niet spreken van één keuken.

Wel zijn er gemeenschappelijke factoren in de verschillende regionale keukens die het mogelijk maken om te spreken over een Chinese keuken, die zich in de loop van 5000 jaar geschiedenis heeft ontwikkeld tot een begrip in de wereld.

De oosterse Yin-Yang filosofie is ook terug te vinden in de Chinese keuken: typisch worden tegengestelde smaken (zoet-zuur) of texturen (mals-knapperig) gecombineerd in een gerecht. Voedsel is in de Chinese keuken niet enkel een zaak van eten, evengoed moet het voedsel mooi gepresenteerd worden en een goede combinatie vormen van de basissmaken. De gerechten mogen niet overweldigend zijn in geur of smaak.

Dit, samen met de Chinese traditie van gastvrijheid en eindeloos experimenteren, vormt de basis van onze menukaart van de Streken van China.

Variatie en gastvrijheid

Wij bieden u de mogelijkheid om naast de bekende Chinese gerechten ook kennis te maken met de originele gerechten uit de verschillende regionale keuken van China en verwelkomen u graag als gast in een Oosterse, sfeervolle ambiance met alle hoogtepunten van de Oosterse gastronomie.Onze koks hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van specialiteiten uit de volgende llandstreken:


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]