De Blauwe Pauw in Zaandam

De Blauwe Pauw
Held Jozuapad 3
1507ER Zaandam
Telefoon: +31(0)75 6160594


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij De Blauwe Pauw kunt u Chinees, Japans, Wokrestaurant eten. De Blauwe Pauw is gevestigd aan de Held Jozuapad te Zaandam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over De Blauwe Pauw:

De Blauwe Pauw is gelegen in een sfeervolle en rustige omgeving bij de bekende Zaanse molen 'De Held Jozua' en is gevestigd in de fraai gerestaureerde monumentale hout loodsen van deze molen.
Deze functie is in het restaurant nog duidelijk in het interieur te zien, de vele authentieke draagbalken zijn meer dan 300 jaar oud!

De Blauwe Pauw bestaat al sinds 1995 en heeft sindsdien in en buiten Zaandam een goede reputatie opgebouwd.
De Blauwe Pauw bestaat uit twee volledig gescheiden restaurants, een Chinese wokafdeling en een Japanse Teppan Yaki afdeling.
In het Chinese restaurant kan men naast het wokken ook a la carte dineren. In beide afdelingen wordt uw eten in een open keuken door onze chefkoks voor uw ogen met enig spektakel klaargemaakt. U ziet dus alles gebeuren.

De Blauwe Pauw is, op ongeveer 300 meter afstand van Station Zaandam, makkelijk te bereiken met de auto, bus of lopend. Er is ruime (gratis) parkeer gelegenheid, direct voor het restaurant.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]